Hoe boek ik een vakantie naar China?

Hoe boek ik een vakantie naar China?

Een inspirerende China vakantie boeken? Bezoek gedurende negen dagen het indrukwekkende China met zijn rijke cultuur en geschiedenis op een authentieke manier. Je mist beslist niets van de hoogtepunten van de verschillende Chinese steden en verblijft in kwaliteitsvolle overnachtingsplaatsen, maar reist rond zoals de locals. Met een gids aan je zijde voel je je nooit verloren, maar je zal ook op eigen houtje op verkenning uitgaan. Een vakantie in China zal je zeker niet vervelen. Dit lang heeft ongelofelijk veel te bieden. Zowel op het gebied van natuur en geschiedenis als cultuur en eten. Een vakantie naar China zal je niet snel vergeten.

Wat ga je doen tijdens een vakantie in China?

Waar mag je je onder meer aan verwachten tijdens deze reis naar China? Een verkenning van Beijing. Je bezoekt het Tian’an Men Square, de Verboden Stad. Bewonder met privé-gids één van de Wereldwonderen: de Chinese Muur. Neem een authentieke Chinese lunch. In de namiddag breng je nog een bezoek aan het Zomerpaleis. Ook niet te missen is Hutongs, een netwerk van kleine steegjes en één van de weinige restanten van het oude Beijing. Tempel van de Hemelse Vrede.

Wat zijn highlights in China?

Doorreis naar Pingyao, ongetwijfeld het best bewaarde voorbeeld van een traditionele Han-stad. Bezoek aan de oude stadsmuur en de oude shopping street. Je neemt de nachttrein naar Xi’an. Museum van de Terracotta-strijders. Verkenning van de stadsmuren van Xi’an. Buffet met Tang Dynasty dansshow. Muslim Quarter. Nachttrein naar Shanghai, waar een Engelstalige gids je mee op pad neemt. Je bezoekt eerst de wereldberoemde Bund en Nanjing Road. Nanjing Road, de nummer 1 Business Street in China. De tuinen van Yuyuan Bazaar.

  • Reis zoals de locals en zie het authentieke China.
  • Je steunt kleine lokale hotels, restaurants en activiteiten en helpt ter plekke jobs creëren.
  • Je verblijft in kwaliteitsvolle overnachtingsplaatsen.

Online China vakantie boeken?

Via internet kun je tegenwoordig eenvoudig en goedkoop een vakantie boeken. Je kunt dit rechtstreeks doen bij een reisbureau of tussenpersoon. Eventueel kan je ook een los vliegticket aanschaffen bij een luchtvaartmaatschappij en een hotel boeken via bijvoorbeeld booking.com of een andere hotelvergelijker. Een pakketreis is doorgaans echter voordeliger en je hebt garantie op je vakantie in China. Zeker wanneer je een verre reis gaat maken naar het Aziatische land is het verstandig een goede reisverzekering af te sluiten. Houdt altijd goed de actuele reisadviezen in de gaten. Zowel rondom corona als andere politieke situaties en lokale problemen en ongeregeldheden. Je wilt tenslotte onbezorgd op vakantie kunnen gaan.

Gerelateerde artikelen